This contemporary 549 sq ft house just lately designed by RULES Architekti is located in Dlhé diely, Bratislava, Slovakia.

Modern Apartment by RULES Architekti 1

Modern Apartment by RULES Architekti 2

Modern Apartment by RULES Architekti 3

Modern Apartment by RULES Architekti 4

Modern Apartment by RULES Architekti 5

Modern Apartment by RULES Architekti 6

Modern Apartment by RULES Architekti 7

Modern Apartment by RULES Architekti 8

Modern Apartment by RULES Architekti 9

Modern Apartment by RULES Architekti 10

Modern Apartment by RULES Architekti 11

Modern Apartment by RULES Architekti 12

Modern Apartment by RULES Architekti 13

Modern Apartment by RULES Architekti 14

Modern Apartment by RULES Architekti 15

Modern Apartment by RULES Architekti 16

Modern Apartment by RULES Architekti 17

Modern Apartment by RULES Architekti 18

Modern Apartment by RULES Architekti 19

Modern Apartment by RULES Architekti 20

Description by RULES Architekti Firstly of this undertaking there was an previous devastated condominium calling for reconstruction. Within the house space of fifty one m² (549 ft²) the primary process was to unravel the shortage of space for storing and on the similar time to not fill the area with wardrobes. For max area utilization we designed all of the furnishings as made-to-measure. We hold a part of the kitchen furnishings on the wall to optically diminish flooring space. In the course of the day solely the colorful component prevails – inexperienced wall in the lounge, which is overgrown by dwelling crops. Front room related to the kitchen with a dwelling plant. Every day area of the posh house was designed to have loads of space for storing and to not appear full. Utilizing the identical supplies we’ve got achieved visible homogeneity of the area. We united the ground with parquets, we used the identical front room panelling within the kitchen too. We hung a lot of the furnishings on the wall so it doesn’t optically diminish room space. Work desk and shelf beneath the TV White cabinets on the panelling wall serve a perform as a piece desk and cabinets beneath the tv. All massive units, pc, hello-fi elements, we put to the kitchen package to don’t disturb clear strains of the lounge. Cabinets have the right peak to be appropriate for insert of sliding fittings with space for storing for tiny gadgets. Lobby as part of a day-zone We now have designed entrances to the posh condominium in that approach, so on first sight it exhibits that this isn’t an odd reconstruction. Doorways to scrub space and loos are manufactured from frosted glass to the whole peak of the room. The mirror on the lobby wall optically extends this hall and multiplies the impact of the attitude. As a flooring masking we used giant scale gres flooring tiles, on the left is a picket wardrobe. Enlargement of condo day half In small flats, the place there’s the idea that two individuals of comparable age and with an analogous day regime will stay, it’s meaningless to divide area into zones or into smaller models. Quite the opposite, it’s affordable to open as absolutely as potential so the day half acts as a one huge room. On this case we related front room with kitchen and in addition with lobby. Overhead kitchen countertop Overhead kitchen countertop makes the ground upkeep beneath the furnishings simpler and on the similar time it optically enlarges the ground space of day zone. We designed led lights on the overhanging elements of the furnishings, which intensify the impression of ethereal area. Vibrant led lights are synchronized within the all elements of the condo. Gray customized nook couch There was a necessity to make use of every centimetre of the lounge and sofas from shops didn’t match for us with their measurements. Proper aspect of couch is used for seating whereas watching TV. The left aspect is massive and arduous sufficient to serves as occasional mattress. Seat cowl is gray material. We used the identical materials for mattress upholstery. Go to RULES Architekti

  • Facebook
  • Google Plus