Tiny seashore shack designed by Auhaus Structure situated in Barwon Heads, Victoria, Australia.

Beach House by Auhaus Architecture 1

Beach House by Auhaus Architecture 2

Beach House by Auhaus Architecture 3

Beach House by Auhaus Architecture 4

Beach House by Auhaus Architecture 5

Beach House by Auhaus Architecture 6

Beach House by Auhaus Architecture 7

Beach House by Auhaus Architecture 8

Beach House by Auhaus Architecture 9

Beach House by Auhaus Architecture 10

Beach House by Auhaus Architecture 11

Description by Auhaus Structure An in depth renovation of a tiny weatherboard seashore shack in Barwon Heads. The brand new home was to behave as a semi-everlasting residence and a vacation home for prolonged household. The renovation transforms the primary home and provides a brand new visitor pavilion, linked by a timber deck. Mild and area are amplified inside the unique flooring space by exaggerating the peak of the gabled roof type and opening up the interiors with cathedral ceilings. Historic tea timber surrounding the deck create a sculptural focus for each pavilions and act in counterpoint to the robust geometry of the home. Go to Auhaus Structure

  • Facebook
  • Google Plus